Èxit absolut de la jornada de treball per millorar els patis de l’escola Montbui

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

La jornada de treball per a la millora dels patis de l’escola Montbui ha estat un èxit total. Prop de dues-centes persones, entre adults i infants (mares, pares, alumnes i mestres), van participar dissabte en la iniciativa, que va fer possible, entre altres actuacions, la instal·lació d’un hort, d’un nou sorral i d’un gran taulell numèric; la construcció d’una muntanya de pneumàtics, d’una cabana de fusta i d’altres espais lúdics, com una cuina pintada en un mur i moblada, i de circuits d’aigua per a l’experimentació dels infants; i la plantació d’arbres de diferents espècies per a l’obtenció d’espais d’ombra.

La iniciativa, sorgida en el si de la comissió de patis de l’AMPA, en què també participa la direcció del centre, ha superat les expectatives més optimistes, donat que s’han pogut dur a terme totes les actuacions plantejades. Des de l’AMPA felicitem tota la comunitat educativa per aquesta demostració de cooperació, treball en equip i compromís amb l’escola pública.

També agraïm profundament la col·laboració desinteressada de les persones, entitats i empreses que han aportat materials, eines i vehicles de transport, com el Centre Especial de Treball Apunts, Autocaravanes del Vallès, Comercial Disbet, OriSens Coffee, Patates Torres, Taller d’en Pich, El Taller, Fusteria Agusti Ramon SL i Castellers de Caldes de Montbui. Agraïm a la Brigada Municipal el transport de la terra i la preparació del terreny, i a l’Ajuntament de Caldes de Montbui l’aportació dels arbres.

La jornada, que va començar de bon matí, es va perllongar fins ben entrada la tarda, amb una pausa per dinar, en què els assistents van gaudir d’una botifarrada i macarrons per als infants.

Publicat a Notícies i comunicats generals Etiquetat amb: , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*