Construïm els nostres patis!

Construïm els nostres patis!

El proper dissabte, 21 d’octubre, tots tenim una cita a l’escola per deixar ben macos els patis. La comissió de patis, formada per famílies, mestres i direcció ha preparat una jornada familiar de treball, que començarà a les 9.30 hores, i en què totes les mans serán benvingudes.

Hi ha un munt de coses a fer, així que us animem a participar-hi!

Entre les tasques previstes, hi ha l’habilitació d’un hort. Hi afegirem terra bona i l’aplanarem per què no quedi desnivellada, farem una tanca de palets per protegir-lo i prepararem un sistema de rec.

Construïrem un nou sorral al pati de la comunitat de mitjans i comunitat de grans. També plantarem un bon grapat d’arbres de diferents espècies a tots els patis de l’escola, per tal d’habilitar espais d’ombra.

A més, farem una cabana de colors, una muntanya de pneumàtics, hi instal·larem veles, i circuits d’aigua. Tot amb l’objectiu de fer uns patis ben divertits per als nostres infants.

Per poder dur a terme totes aquestes feines necessitarem molt material. Eines com carretilles, pales, rasquets, xapo, formigonera i martell elèctric. Si algú pot portar alguna d’aquestes coses, serà molt benvingut. Al llarg de la setmana comprarem material com: estaques, cargols, tacos, vasos de fusta, hidrotub, manguitos, colzes, rea (pneumàtics), grinyola, pintura en espray, esmalt, cinta de pintor, esmalt d’aigua i vernís d’aigua, tornilles/tacos/escaires. Si alguna família coneix algun proveïdor que pugui fer-nos preu especial, també serà benvingut.

En el següent enllaç us podeu apuntar per tal de poder planificar bé la jornada: https://www.ampamontbui.cat/jornada_de_patis_21_octubre/

Recordeu que en acabar la feina, al migdia, hi haurà botifarrada per a tots els participants!

Publicat a Notícies i comunicats generals Etiquetat amb: , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*