L’AMPA Montbui convoca el primer Concurs de Sant Jordi per a tot l’alumnat de l’escola

I Concurs de Sant Jordi

Agraïm a l’il·lustrador Joan Turu que ens hagi cedit la imatge del cartell.

  1. L’AMPA de l’Escola Montbui convoca la primera edició del Concurs Literari de Sant Jordi, adreçat a tot l’alumnat del centre.
  2. El certamen es divideix en nou categories, corresponents a cada curs de l’escola; és a dir, des de P3 fins a 6è.
  3. Totes les obres participants hauran d’estar inspirades en la diada de Sant Jordi, des de la llegenda del drac, fins a qualsevol aspecte relacionat amb la festa.
  4. Mentre que la participació de l’alumnat d’educació infantil (de P3 a P5) consistirà en un dibuix, per a la resta es tracta d’un certamen literari, de manera que l’alumnat des de primer fins a sisè que hi vulgui participar haurà de fer-ho amb contes originals i inèdits de fins a un màxim de dues-centes paraules.
  5. Els dibuixos (només cursos d’educació infantil) es presentaran en un full mida A4, indicant-hi el nom complet i el curs, i s’admetrà qualsevol tècnica artística, des del dibuix a llapis, fins al collage, passant per l’aquarel·la, retolador, cera, etc. Les obres les faran a classe, dins l’horari lectiu.
  6. Els relats es presentaran en un full mida A4, escrits a mà (amb lletra inteligible), amb llapis o bolígraf, en català o castellà, i indicant-hi el nom complet i el curs.
  7. S’estableixen dos premis per a cada categoria, consistents en contes i llibres adequats per a cada edat.
  8. El jurat estarà format per membres de la Junta de l’AMPA, del claustre de l’escola i el Ferran Puertas, com a responsable de la biblioteca.
  9. El veredicte i lliurament de premis tindrà lloc el divendres 27 d’abril, a partir de les 16.30 hores, en una cerimònia pública que se celebrarà al pati de l’escola. En aquest acte, els premiats llegiran els seus contes.
  10. Totes les obres participants formaran part d’una exposició que s’instal·larà a l’escola, i amb les premiades l’AMPA farà una publicació que es lliurarà a tot l’alumnat.
  11. Les obres d’educació infantil les recolliran les tutores de cada classe, i les portaran a la biblioteca. La resta de participants (de primer fins a sisè) portaran els seus contes a la biblioteca, on els recollirà el Ferran Puertas. El període per a la presentació d’obres s’obrirà el dimarts 3 d’abril i es tancarà el divendres 13 d’abril.
  12. Per a qualsevol qüestió relacionada amb el concurs, podeu adreçar-vos a l’adreça d’email de l’AMPA: ampamontbui@gmail.com.
Publicat a Festa de Sant Jordi, Notícies i comunicats generals Etiquetat amb: , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*