Tot a punt per a la segona Festa en defensa de l’educació pública de Caldes de Montbui

cartell festa SEP

La Plataforma Som Escola Pública, integrada per les AMPA de les escoles El Calderí, El Farell i Montbui, i de les escoles bressol municipals Gegant del Pi i La Lluna, celebrarà diumenge 30 d’abril la segona edició de la Festa en defensa de l’educació pública de Caldes de Montbui. Com l’any passat, el Parc de l’Estació s’omplirà d’activitats lúdiques i reivindicatives, des de les 11 del matí fins a les 19 hores.

Aquesta segona edició pretén superar l’èxit de participació de la primera, donat que s’hi han adherit diverses entitats i col·lectius del municipi, com Caldes Solidària, el Club d’Escacs i alumnes de l’institut Manolo Hugué, que juntament amb les AMPAs i persones voluntàries a títol individual, oferiran una dotzena de propostes lúdiques per començar a escalfar la jornada.

Així, hi haurà una haima amb contacontes per sensibilitzar sobre la situació del poble sahrauí; tallers de pintacares, de creació d’atmosferes musicals, de hip-hop, de zumba, de jocs de fusta, un gran taller de pintura amb pinzell; jocs de pistes, d’estirar la corda, un joc molt divertit d’equilibris, bitlles catalanes, i escacs.

Com l’any passat, un dels punts forts de la festa serà l’arrossada popular, prevista per a les 13.30 hores. Llavors es van servir més de 250 racions del deliciós arròs que van preparar les Cuineres sense fronteres, que enguany repetiran. Cal reservar tiquet via whatsapp al número de telèfon 696710461, al preu de cinc euros.

Després del dinar arribarà el torn per al Doctor Flai, showman multidisciplinar amb qui la diversió estarà garantida; i cap a les 17 hores compartirem experiències de lluita en defensa de l’educació pública, entre d’altres col·lectius, amb membres de l’AFA de l’escola Mar Nova de Premià, que amb la seva persistència han aconseguit evitar-ne el tancament previst pel Departament d’Ensenyament.

El punt final a la festa el posaran una xocolatada popular i molta música. Al llarg de tota la jornada al Parc de l’Estació hi haurà un estand de la Plataforma Som Escola Pública, en què s’informarà sobre la tasca que està duent a terme el col·lectiu i es recolliran adhesions de persones sensibilitzades amb la defensa dels serveis públics.

Qui vulgui col·laborar en la festa pot comunicar-ho via whatsapp, al mateix número de la reserva per a l’arrossada.

Us hi esperem!

Publicat a Notícies i comunicats generals Etiquetat amb: , , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*