L’AMPA s’adhereix a una campanya solidària amb Senegal

Una nova mirada per Senegal

L’AMPA de l’Escola Montbui ens hem adherit al Projecte Ajuda a Senegal d’Hospital Plató, que des de 2010 es ve desenvolupant gràcies a la col·laboració d’institucions i persones a títol individual.

La iniciativa neix amb la finalitat de millorar les condicions de salut i reinserció de la joventut a través d’ajudes econòmiques, voluntariat i formació. Es desenvolupa a la població senegalesa de Rufisque, on els recursos sanitaris disponibles són escassos i els més joves són sovint els més perjudicats, corrent el risc de ser exclosos socialment.

Entre els objectius hi ha la millora dels serveis mèdics de l’Hospital Youssou Mbargane Diop, i l’ajuda a la inserció de nens i joves a través de l’escolarització i l’esport.

Fa quatre anys es va iniciar la campanya Una nova mirada per Senegal, a través de la qual es recullen ulleres graduades que ja no utilitzem amb la finalitat de millorar la visió de la població senegalesa. Des de l’AMPA ens hi hem adherit, de manera que l’escola Montbui és un dels punts de recollida d’ulleres graduades, que de ben segur seran de gran ajuda per a la infància i joventut de Rufisque.

Les podeu dipositar en una caixa situada a l’entrada de l’escola, fins al 31 de març. Les ulleres recollides les revisarà el Servei d’Oftalmologia d’Hospital Plató, i seran entregades pels mateixos voluntaris de l’Hospital Plató en un proper viatge a Rufisque.

Si voleu saber més sobre aquest projecte, podeu contactar amb la Direcció de Gestió Social i Corporativa d’Hospital Plató, a través del correu cooperacio@hospitalplato.com.

Publicat a Notícies i comunicats generals Etiquetat amb: , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*