Horaris definitius de les activitats extraescolars

A continuació us presentem l’horari definitiu de les activitats extraescolars per al curs 2016/2017.

Algunes de les activitats proposades s’han hagut de cancel·lar degut al baix nombre d’inscripcions: ALOHA, animació i creació de videojocs, bàsquet, coral, escacs, judo i Kids & Family. Les famílies afectades per les cancel·lacions estan sent informades.

En altres activitats s’ha augmentat el nombre de grups per tal de satisfer la demanda.

Places disponibles. En cas que alguna família volgués incriure algun alumne en alguna activitat, encara queden places disponibles. Podeu fer servir l’aplicatiu d’inscripcions (http://ampamontbui.entitatsdecaldes.cat/gestions/inscripcions/).

L’horari definitiu és el següent:

horari extraescolars 2016-17

Recordeu que totes les activitats extraescolars comencen la primera setmana d’octubre.

Xerrada – classe d’anglès

Dimarts dia 27, de 16:30h a 17:30h, a les aules de segon, es farà una classe gratuïta per als nens i una xerrada per als pares de presentació de l’extraescolar d’anglès. L’organitza Novacadèmia. L’activitat està oberta a alumnes ja inscrits i a no inscrits.

Durant la xerrada, els responsables de l’activitat extraescolar d’anglès presentaran materials, explicaran la dinàmica dels informes de seguiment dels alumnes, les activitats per a la festa de Nadal, la prova de nivell final i el programa Very Young Learners, de Cambridge English.

Publicat a Extraescolars, Què oferim? Etiquetat amb: , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*