El taller ‘Créixer en família’ clou amb èxit de participació

Créixer en família

Els assistents al ‘Créixer en família’ en fan una valoració positiva.

Un monogràfic sobre la prevenció de les relacions abusives tancarà aquest divendres el taller ‘Créixer en família’, que s’ha desenvolupat en sis sessions, amb un notable èxit de participació per part de les 26 mares i pares que hi han pres part.

Aquesta última sessió la conduirà una especialista en docència i conducció de grups de la Fundació Vicki Bernadet, entitat amb prop de vint anys d’experiència en el treball preventiu de l’abús sexual a menors, l’ajuda de tot tipus i la defensa dels interessos de les persones afectades per aquest problema i les seves famílies, així com el foment de la igualtat d’oportunitats entre homes i dones. La Fundació promou la millora de la qualitat de vida de les persones, especialment l’ajuda de tot tipus i la defensa dels interessos d’aquells col·lectius en risc o situació d’exclusió social com són les dones víctimes d’agressions sexuals o qualsevol altra forma de violència de gènere, els i les joves i dones que requereixen suport per a la seva integració sòcio-laboral, i la promoció de les persones amb discapacitat física, psíquica i/o sensorial per facilitar la seva integració social.

Una de les branques en què treballa és la sensibilització i prevenció, amb la realització de cursos i tallers, com el que clourà demà el ‘Créixer en família’. Han estat els participants els qui han triat el tema de la classe monogràfica entre les opcions plantejades.

En les cinc sessions anteriors, guiats per una professional en dinàmiques familiars, els assistents han reflexionat sobre temes diversos relacionats amb la criança i la gestió dels conflictes que es produeixen en el si de la llar.

Aquesta iniciativa gratuïta compta amb el suport de la Secretaria de Família del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

Donada la bona experiència, l’AMPA ja està treballant en la realització de nous tallers adreçats a mares i pares. De fet, molt aviat obrirem la inscripció per al ‘Connecta amb els teus fills’, que es durà a terme el mes d’abril en dues sessions. Us en donarem els detalls en els propers dies.

Publicat a Formació de pares, Notícies i comunicats generals Etiquetat amb: , , , , ,
0 comments on “El taller ‘Créixer en família’ clou amb èxit de participació
1 Pings/Retroenllaços per a "El taller ‘Créixer en família’ clou amb èxit de participació"
  1. […] de l’èxit de participació del taller “Créixer en família“, l’AMPA organitza el taller “Connecta amb […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*