Jornada de portes obertes de l’Escola Montbui

AMPA Escola Montbui

L’Escola Montbui obrirà les portes demà dimecres, dia 24, a partir de les 17.30 hores, a les famílies que escolaritzaran els seus fills per primera vegada el curs 2016-2017 i que vulguin conèixer les instal·lacions, el programa d’estudis i els serveis i activitats de què disposaran. L’AMPA prendrà part activa en la jornada, explicant a les famílies tot allò que fem, i animant-les a que apostin per l’escola pública. Atendrem totes les qüestions que ens vulguin plantejar i els lliurarem el díptic que podeu consultar prement sobre la imatge que acompanya aquest text.

També serà una bona ocasió per parlar-los sobre el projecte ‘Som escola pública’, que hem començat a desenvolupar juntament amb les AMPA de les altres escoles públiques del poble, del que molt aviat us avançarem novetats.

Esperem que aquesta jornada de portes obertes sigui el preludi d’un període de preinscripcions molt exitós per als centres públics i, concretament, per a la nostra escola. Amb aquest objectiu treballem.

Publicat a Notícies i comunicats generals Etiquetat amb: , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*