Taller per a mares i pares: Connecta amb els teus fills

connecta.jpg_164881114Després de l’èxit de participació del taller “Créixer en família“, l’AMPA organitza el taller “Connecta amb els teus fills”, que consta de dues sessions que es realitzaran els divendres 8 i 15 d’abril de 16:45 a 18:45h.

El taller està adreçat a pares i mares amb fills entre 6 i 16 anys que té per objectius desfer-se de creences errònies entorn del consum de drogues, potenciar les competències parentals positives i prevenir les conductes de risc relacionades amb el consum de substàncies. El programa del taller ofereix un conjunt d’eines educatives per resoldre els dubtes i les inseguretats que es tenen al voltant de la important tasca de connectar amb els fills per educar-los i conviure-hi. Podeu trobar més informació sobre el taller aquí.

El taller es realitza amb el suport de la Subdirecció General de Drogodependències de l’Agència de Salut Pública de Catalunya. L’AMPA oferirà un servei gratuït de monitors per a acompanyar els nens i nenes durant l’estona que dura el taller per a aquelles famílies que ho requereixin.

El taller és obert i gratuït per a tots els pares i mares, també d’altres escoles. Per tal de participar en el taller, així com per a fer ús del servei de canguratge, és imprescindible haver-se inscrit prèviament a través del següent formulari. El número de places està limitat a 30 assistents. En cas de superar el número d’inscripcions, es passarà a llista d’espera. L’ordre de prioritat es basarà en l’ordre d’inscripció.

Formulari d’inscripció (clica per accedir al formulari)

 

Publicat a Notícies i comunicats generals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*