Som escola pública!

rètol Som Escola Pública

Les AMPA d’El Calderí, El Farell i Montbui ja hem començat a treballar en la preparació d’accions conjuntes que facin ressò a la tasca que desenvolupen els nostres centres i fer veure les famílies que han d’escolaritzar els seus fills que escollir l’escola pública és una molt bona idea. Ens hi hem posat ja perquè cal aprofitar la proximitat de les jornades de portes obertes i el període de preinscripcions.

Les escoles públiques continuem estant sota l’amenaça de les retallades, i les AMPA considerem bàsic explorar el camí de la unitat d’acció per defensar l’educació pública i de qualitat a Caldes. És per això que en la trobada que vam mantenir dissabte vam acordar la creació de diverses comissions que dinamitzaran les propostes. Esteu convidats a col·laborar-hi.

Xerrada/Taula rodona, adreçada especialment a les famílies que han d’escolaritzar els seus fills el proper curs, en què participaran representants de les AMPA i professionals del món de l’educació i la pedagogia. Qui hi vulgui col·laborar en l’organització pot contactar amb Marta de la Riva (martadlrh@yahoo.com / 696895282).

Vídeo promocional conjunt, en què mares, pares i ex alumnes expliquin molt breument la seva experiència a l’escola pública. Òbviament, per poder tirar-lo endavant necessitarem de la participació d’un bon grapat de voluntaris. Podeu contactar amb Benjamí Recacha (brecacha@gmail.com / 630861972).

Festa popular, amb jocs, activitats i estands informatius. La comissió organitzadora ja hi ha començat a treballar, però per poder dur-la a terme caldrà la participació de persones voluntàries el dia de la festa. Tanmateix, el grup organitzador està obert a la incorporació de més gent. Podeu contactar amb Joan Garcia (juanmigas@gmail.com / 696710461).

Paral·lelament a aquestes accions concretes, les tres AMPA treballem en la definició d’una estratègia conjunta de comunicació, sota el lema ‘Som escola pública’, que inclou, per exemple, la creació d’una imatge corporativa comuna. Molt aviat en farem una presentació pública.

Hem encetat un camí que estem convençuts que serà molt positiu i enriquidor, però per garantir-ne l’èxit caldrà la implicació de tothom qui cregui en la necessitat de potenciar el projecte comú que, des de l’especificitat de cada centre, representa l’escola pública. Participeu!

Publicat a Notícies i comunicats generals Etiquetat amb: , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*