Últims dies per fer les inscripcions a les extraescolars

Us recordem que fins al 7 de gener podeu fer les inscripcions a les activitats extraescolars, així com al servei d’acollida, a través d’aquest enllaç: https://www.ampamontbui.cat/gestions/inscripcions/

Entre les noves propostes d’extraescolars, n’hi ha diverses adreçades a la millora del rendiment escolar dels infants, com tècniques d’estudi, raonament lògic i càlcul mental, reforç assistit, i lectoescriptura, que impartirà l’equip de professionals de Novacadèmia, responsable també dels cursos d’anglès.

Us presentem els “teachers” i aprofitem per desitjar-vos un molt bon any 2016. Salut!

Fitxa equip dec2015

Publicat a Extraescolars, Notícies i comunicats generals, Què oferim?, Servei d'acollida Etiquetat amb: , , , ,
2 comments on “Últims dies per fer les inscripcions a les extraescolars
 1. dolors morcillo ha dit:

  Bona tarda,
  quan he anat a fer renovació inscripció extraescolar futbol, així com una nova inscripció anglès CM1 (3er) , el sistema em diu que com no té el meu mail a la base de dades no puc gestionar res.
  Així que ja m’explicareu com ho hem de fer.

  • Javi ha dit:

   Bona tarda,

   com es va indicar a les instruccions i com indica la mateixa web, per a poder fer servir la inscripció online és necessari haver entregat el full de dades signat. Com anem justos de temps i demà hauríem de tenir els grups tancats (es va passar la circular a mitjans de desembre), per accelerar-ho acabem de donar d’alta el vostre correu, així que ja ho hauríeu de poder fer. Durant la setmana vinent entregueu el full de dades segons les indicacions. Un cop entregat, es podran fer les gestions en línia sempre sense necessitat d’haver d’anar entregant papers. Proveu ara i ens dieu.

   En quant a anglès, si ja estava apuntat el trimestre anterior, donat que és per domiciliació i ho gestiona directament l’acadèmia, no cal fer res.

   Moltes gràcies i bon any!

   javi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*