Consulteu els resultats de l’enquesta sobre l’AMPA

Un total de 111 persones heu respost l’enquesta sobre el funcionament de l’AMPA que us vam passar a principi de desembre. Estem contents perquè la majoria dels qui heu participat valoreu de forma positiva els serveis i les iniciatives que duem a terme, i perquè hi ha hagut aportacions molt interessants. En el següent enllaç podeu consultar-ne els resultats: https://docs.google.com/forms/d/18LjpmkVR7YaT9wBJGogEVqVR36dWyioJU6jejkDC-Gw/viewanalytics#start=publishanalytics

Us avancem que molt aviat us convocarem a la segona assemblea ordinària del curs i que, paral·lelament, rebreu una proposta per participar en diverses activitats que les AMPA de les tres escoles públiques de Caldes hem decidit posar en marxa de forma conjunta per guanyar presència en el poble.

Publicat a Notícies i comunicats generals Etiquetat amb: , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*