L’AMPA de l’Escola Montbui s’adhereix a la campanya ‘Kilòmetres de Solidaritat’ per pal·liar la desnutrició infantil

Mali - Save the Children

Mares i fills a la ciutat de Mopti, Mali.   Foto: Julien Lejour/Save the Children

L’escola Montbui, a través de l’AMPA, s’ha adherit a la campanya ‘Kilòmetres de Solidaritat’, que impulsa l’ONG Save the Children amb l’objectiu de lluitar contra la desnutrició infantil en els països del Sahel africà. L’acte central de la iniciativa solidària a Caldes de Montbui serà una concentració de patinets (oberta a tothom) en el marc de la Festa Major, que tindrà lloc el proper 16 d’octubre, divendres, als carrers de les Corts Catalanes (des de Narcís Monturiol) i Joan de la Cierva, a partir de les 17 hores.

Prèviament, els alumnes de l’escola hauran tractat a classe els drets de la infància i la situació que aquesta pateix en els països més desafavorits, mitjançant el material didàctic que ha proporcionat Save the Children.

Cada infant participant en l’activitat rebrà un dorsal, un diploma i un carnet de corredor, amb el qual haurà d’aconseguir “patrocinadors” entre la família i les amistats, que es comprometran a donar una quantitat determinada de diners per cada volta que faci a la concentració de patinets. Així, si un nen obté el compromís de l’àvia d’aportar-hi 50 cèntims per volta, i en fa deu, haurà aconseguit cinc euros que aniran destinats íntegrament a la campanya humanitària. Els diners els recollirà l’AMPA per transferir-los a Save the Children.

Durant la primavera de 2016, tots els centres adherits rebran una publicació on es recolliran les dades de participació, imatges i testimonis d’alumnes i professors.

L’onzena edició de ‘Kilòmetres de Solidaritat’ va recaptar 760.00 euros gràcies a la implicació de 1.300 centres educatius de tot l’Estat, més de 342.000 alumnes i més de 23.000 professors.

Publicat a Notícies i comunicats generals Etiquetat amb: , , , , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*