En marxa les extraescolars

Les activitats extraescolars que organitza l’AMPA Montbui ja estan en marxa. Ahir dijous, 1 d’octubre, van començar música per a educació infantil, que imparteix l’Escola Municipal Joan Valls; i robòtica, a càrrec d’Ausatel. Avui divendres hi haurà ball modern (educació infantil), hip-hop (cicle inicial i mitjà) i anglès per a cicle superior, amb el professorat de Novacadèmia. L’anglès per a infantil i els cicles inicial i mitjà es fa els dimarts.

La resta d’extraescolars d’aquest primer trimestre són: futbol, els dilluns per a educació infantil i els dimecres per a la resta de cicles; multiesports, els dilluns; i art per a educació infantil, els dimecres. També hi ha grup d’atletisme, els dilluns i dijous, a càrrec del Club Atlètic Calderí; i natació, amb un grup d’infantil els dimecres, i un altre per a la resta d’edats els dimarts (compartit amb infants d’altres escoles).

Finalment, les propostes d’escacs i xinès no han tingut prou inscripcions per poder obrir els grups.

HORARI DEFINITIU

Publicat a Extraescolars Etiquetat amb: , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*