Molts ‘Kilòmetres de Solidaritat’

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

La concentració de patinets de divendres va ser tot un èxit. Una vuitantena de nens i nenes van recórrer els dos circuits preparats (alguns ho van fer a peu), per lluitar contra la desnutrició infantil que pateixen els països del Sahel africà. Emmarcada en la campanya ‘Kilòmetres de Solidaritat’ que promou Save the Children, i en la Capvuitada de Festa Major, els participants van aconseguir recaptar 478 euros, que l’ONG invertirà en els programes a favor de la infància que desenvolupa en el continent africà.

Aquesta quantitat no és, però, definitiva, donat que durant tota la setmana es deixarà una guardiola solidària a l’escola, on qui vulgui podrà fer-hi les seves aportacions a la campanya.

Des de la Junta de l’AMPA volem felicitar tothom qui s’ha implicat d’alguna manera en aquesta iniciativa: famílies, infants i mestres, perquè sense la vostra col·laboració no hauria estat possible tirar-la endavant.

Les bones sensacions que ens ha deixat l’experiència ens animaran a pensar en altres accions que portin la nostra escola al carrer i que serveixin per aportar un granet de sorra a fer un món més humà.

Gràcies!

Publicat a Notícies i comunicats generals Etiquetat amb: , , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*