A punt el casalet d’estiu, que enguany es complementa amb un servei d’acollida

Escola Montbui

A partir del dilluns que ve, 8 de juny, en què comença la jornada intensiva, i fins al dia 19, data de finalització del curs escolar, l’AMPA de l’Escola Montbui organitza, com cada any, el casalet d’estiu. Seran deu dies, en horari de 15 a 16.30h.

Enguany els infants miraran de descobrir “Què m’agradaria ser de gran?”, a través d’un bon grapat d’activitats divertides que giraran a l’entorn de les professions. Així, nens i nenes podran conèixer de ben a prop el món dels pastissers, bombers, entrenadors personals, agents forestals i d’altres, de la mà de professionals que, de forma altruista, els ensenyaran en què consisteix la seva feina.

Hi haurà representacions, actuacions, activitats lúdiques i educatives que, de ben segur, captaran tot l’interès de l’alumnat. L’objectiu, com sempre, és que els participants en el casalet aprenguin divertint-se, mitjançant jocs tradicionals, cançons, gimcanes, jocs d’aigua, dinàmiques de grup, etc.

Enguany, a més, l’AMPA ofereix un servei d’acollida de tarda, des de la finalització del casalet fins a les 17.45h, adreçat a les famílies que no puguin recollir els fills a les 16.30h

El casalet té un preu de 35 euros, però se n’han establert bonificacions a partir del segon germà, i per a famílies nombroses i monoparentals. En aquests casos, el preu és de 30 euros per infant. Les condicions són les mateixes per al servei d’acollida.

Publicat a Casalet d'estiu, Notícies i comunicats generals Etiquetat amb: , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*