Tot a punt per a la celebració de la festa de fi de curs

festa

L’Escola Montbui es vestirà de gala aquest proper dissabte, 13 de juny, per celebrar la festa de fi de curs. Com cada any, l’AMPA ha preparat un programa lúdic per tenir tothom engrescat des de mitja tarda fins ben entrada la nit.

Les activitats començaran a les 18 hores, amb jocs infantils i familiars a càrrec de l’empresa d’animació sociocultural calderina Animus. Entre les propostes hi ha la xarranca, cola la bola, tres en ratlla, xanques, cordes i gomes per saltar, el diàbolo, plat xinès, llançament d’anelles, esquí cooperatiu, bitlles catalanes, cursa de sacs, baldufes, paracaigudes, guixos gegants, i moltes altres, que segur que faran les delícies no només dels infants.

La instal·lació lúdica comptarà amb la supervisió de monitors de lleure. També hi haurà un photobooth, una caseta per fer-s’hi fotos en record d’aquest dia tan assenyalat, que està decorant una mare de l’escola. I per tal que ens puguem refrescar almenys la gola, hi haurà gelats per a tothom, gentilesa de Kalise Menorquina.

A les 20 hores els jocs donaran pas a les actuacions que han preparat els alumnes de les extraescolars, que seran el pas previ al multitudinari sopar col·lectiu. Les famílies, organitzades per classes, prepararan les taules on compartiran aliments, refrescos i, sobretot, molt bon ambient.

I com a fi de festa, música i gresca per baixar el sopar i, sobretot, per posar un bon punt i final a un altre curs escolar.

Des de l’AMPA recordem que la coordinació del sopar es realitza a través dels delegats/des de cada classe.

Bona festa!

Publicat a Festa Fi de Curs, Notícies i comunicats generals Etiquetat amb: , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*