Bona acollida de la jornada de millora de patis a l’Escola Montbui

Jornada de patis AMPA Montbui

Una trentena de mares i pares de l’Escola Montbui i un bon grapat d’alumnes van respondre dissabte a la convocatòria de l’AMPA per participar en la jornada de millora de patis. Al llarg del matí, i fins més enllà de les 15 hores, els voluntaris van treballar de valent per enllestir la feina, i l’esforç va pagar la pena. Els nens i nenes poden gaudir des d’avui mateix de diverses atraccions noves, com un autobús fet amb palets de plàstic i cadires reutilitzades, un circuit de rodes de cotxe pintades amb colors ben vius, i una “temible” serp gegantina de cautxú, que de ben segur esdevindrà un dels habitants més populars del col·legi.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Grans i petits van donar exemple de treball col·laboratiu en benefici de tota l’escola, cadascun aportant les seves habilitats. Una experiència molt positiva, que des de l’AMPA esperem que sigui un punt de partida per aconseguir una implicació cada cop més gran de les famílies.

La iniciativa ha estat també una bona excusa per inaugurar el canal de Youtube de l’AMPA amb un vídeo en què en un minut i mig podeu veure comprimides les sis hores de jornada.

Publicat a Notícies i comunicats generals Etiquetat amb: , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*