Jornada de participació per millorar els patis de l’Escola Montbui

jornada_patisL’AMPA de l’Escola Montbui prepara una jornada de participació per millorar les instal·lacions dels patis. La comissió de patis de l’entitat i l’equip directiu de l’escola han treballat plegats per definir les actuacions a dur a terme, i han acordat fer una convocatòria oberta a tota la comunitat educativa per tal que tothom qui es vulgui implicar en la iniciativa hi acudeixi el matí del dissabte 30 de maig.

L’objectiu és que la jornada serveixi tant per millorar la qualitat de les instal·lacions de què fan ús els infants com per aprofundir en el repte d’assolir una major implicació de les famílies en les iniciatives que giren a l’entorn de la comunitat escolar.

Entre les actuacions previstes, triades per l’alumnat mitjançant un procés participatiu, hi ha la instal·lació d’una cistella de bàsquet i la construcció d’un tren amb palets de plàstic al pati de l’entrada, mentre que al pati de sorra es col·locarà una xarxa de voleibol, es farà un circuit amb rodes petites i es muntarà una instal·lació amb rodes grans, que també es pintaran.

La preparació de la jornada és un bon exemple de col·laboració entre l’escola i les famílies, tant pel que fa a la definició de les tasques a executar com en la provisió dels materials necessaris, alguns dels quals els aportaran pares i mares del centre. D’altra banda, l’ajuntament s’ha compromès a fer el dia abans els forats necessaris per poder col·locar les rodes grans en posició vertical.

Els membres de la junta de l’AMPA confien que la iniciativa sigui un èxit, així que animen tothom a implicar-s’hi, amb la seguretat que a més de la satisfacció per contribuir a la millora de l’escola, gaudiran d’una jornada d’ambient distès i molt divertida.

Publicat a Notícies i comunicats generals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*