Teatre a l’escola: El ingenioso hidalgo Don Quijote de La Mancha

S’acosta la Diada de Sant Jordi i l’escola es prepara per a la celebració. Les activitats culturals s’iniciaran dimecres 22 d’abril amb la representació de “El ingenioso hidalgo Don Quijote de La Mancha” per part dels alumnes de sisè (CS2B). A la tarda faran una primera representació per a tots els alumnes de l’escola, i a 2/4 de 9 del vespre la tornaran a representar a la sala d’actes de l’escola.

L’Escola Montbui aposta pel teatre, ja que entèn aquesta activitat com una eina molt valuosa per treballar aspectes fonamentals en el desenvolupament personal dels alumnes. L’AMPA ho fa possible mitjançant el pagament de les despeses de monitor i material necessaris pel desenvolupament de l’activitat. Podeu trobar més informació aquí.

Vine i gaudeix del teatre! Tots fem escola!

Publicat a Notícies i comunicats generals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*