Diada de Sant Jordi 2015

sant_jordi_rosa_llibreEl proper dijous 23 d’abril és la Diada de Sant Jordi. Per a celebrar-ho com cada any, l’AMPA prepara una paradeta de llibres i roses a l’entrada de l’escola.

Aquest any comptarem amb la presència del periodista i escriptor Benjamín Recacha que signarà exemplars del seu nou llibre Con la vida a cuestas. A més, disposarem de diferents publicacions del professor de l’escola Manolo Villa. També hi haurà roses i punts de llibre fets per mares i pares de l’escola.

Amb l’ajuda de tothom que vulgui participar, podem fer torns per a que sempre hi hagi algú a la parada durant tot el dia. Si tens una estona lliure i vols col.laborar, consulta els espais disponibles a la següent graella, edita-ho o comunica-ho al mail de l’AMPA o als delegats de la teva classe.

Apropeu-vos a la paradeta! Tots som de l’AMPA, tots junts fem escola!

p4150099_74258-800x600_festa de Sant Jordi

Publicat a Notícies i comunicats generals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*