CONSELL ESCOLAR

El Consell Escolar és l’ òrgan on es debaten i es prenen decisions referents a temes d’ interès general de l’ escola.

Està format per membres de l’ equip directiu, representants dels mestres, representants dels pares, un representant de l’AMPA, un representant de l’ Ajuntament i un representant del personal d’ administració i serveis.
Els representants dels pares són 5, que són escollits per sistema de votacions. Actualment són: Sergi Villalvilla, Jordi Xicota, Carme Trobalón, Dolors Morcillo i Xavier Nova. El representant de l’AMPA és el Chistopher Chistoph.
El Consell Escolar es reuneix trimestralment en sessions ordinàries a principi, mitjans i final de curs, i en sessions extraordinàries sempre que calgui. S’ avalua el pla anual de l’escola. També és una de les eines en el que els pares podem participar conjuntament amb el professorat per definir les línees mestres que volem que segueixi la nostra escola.

Si teniu projectes, idees per millorar l’ escola, suggeriments o preguntes referent al funcionament de l’escola, podeu contactar amb qualsevol pare membre del Consell Escolar o bé amb qualsevol membre de l’AMPA. Podeu parlar amb ells directament o escrivint a ampa@escolamontbui.org

Publicat a Consell Escolar Etiquetat amb:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*