Revista de Sant Jordi AMPA Montbui

Hola, famílies!

Amb motiu de la diada de Sant Jordi, l’AMPA va convocar un concurs literari per a l’alumnat de primer fins a sisè, i de dibuix per a la comunitat de petits (de P3 aP5). Gràcies a la col•laboració de l’escola, els dibuixos es van fer en horari lectiu, i els heu pogut veure a la biblioteca, on han estat exposats i han donat molt de color a les parets.

De contes, se’n van presentar setze, la meitat de primer. Des de la junta de l’AMPA valorem molt l’esforç d’aquests alumnes, és per això que volem compartir amb tothom les seves creacions, que podeu llegir en les següents pàgines. Ja veureu que n’hi ha de ben originals. Podeu accedir a la revista aquí: Revista de Sant Jordi.

Esperem que us agradi, i us animem a encoratjar els vostres fills i filles perquè participin en el concurs de l’any que ve.

Bon estiu!

Publicat a Notícies i comunicats generals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*