Obertes les inscripcions per al casalet d’estiu 2018

Casalet estiu 2015 - Escola Montbui
El casalet d’estiu és un projecte que impulsa cada any l’AMPA Montbui durant els dies de jornada intensiva, per transformar l’escola en un espai lúdic diferent a l’habitual. Enguany el període de jornada intensiva comprèn des de dimarts 5 de juny fins al divendres 22 de juny. El casalet d’estiu, per tant, es desenvoluparà durant aquests dies en horari de 15 a 17h.

Els infants realitzaran un bon grapat d’activitats a l’aire lliure, que giraran a l’entorn de diferents temàtiques. En aquesta edició el fil conductor serà el joc i l’esport. El pati és un espai estimulador de la capacitat de jugar dels infants i del desenvolupament de les seves funcions motrius, cognitives i socials, i enguany al Casalet volem potenciar aquestes capacitats des de la coeducació i a través d’activitats que promouran hàbits saludables

El casalet té un preu de 48 euros per al primer germà, i de 40 euros per infant a partir de la segona inscripció i per a tots els inscrits de famílies nombroses o monoparentals.

El període d’inscripció s’obre avui, 8 de maig, i durarà fins al dimarts 22 de maig, a través del següent enllaç: http://ampamontbui.entitatsdecaldes.cat/gestions/inscripcions/

Les instruccions de pagament es rebran un cop feta la inscripció.

Publicat a Casalet d'estiu Etiquetat amb: ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*