Tot a punt per a la festa de fi de curs 2017

Aquest proper dissabte, 10 de juny, celebrem la festa de fi de curs. Enguany, tot aprofitant que la semana temàtica a l’escola s’ha centrat en els esports, hem preparat un bon grapat d’activitats esportives per a la canalla. La festa començarà a les 17.30h i s’allargarà fins a ben entrada la nit.

Comptem amb la participació de la Diputació de Barcelona, que ens deixa material divers, com taules de tenis, bitlles catalanes, xanques, jocs de bádminton (si voleu podeu portar les raquetes i els volants que ens han regalat al Rosario), minigolf, jocs de malabars, un taller de bombolles gegants i pintacares, entre moltes altres coses.

Per poder desenvolupar el jocs, disposarem de monitors per ajudar els nens i nenes. Ens agradaria que, donat que és la festa de totes les famílies, hi puguem participar, també en l’organització, i per això us demanem la vostra ajuda. Voldríem que, en la mesura del possible, us impliquéssiu dedicant 30 minuts a alguna de les activitats.

Les tasques a realitzar són ben senzilles: donar suport al monitor de l’activitat, repartir gomets als infants que facin les diferents proves i controlar que es fa un bon ús del material. Aquesta part de la festa es desenvoluparà de 17.30h a 19.30 h.

Adjuntem graella per qui vulgui apuntar-se. Segur que als vostres fills els farà molta il·lusió veure-us participant a les diferents activitats! Veure famílies implicades motiva els alumnes a voler participar i ser actius en el futur! Hi ha moltes activitats, no tingueu por a col·laborar 30 minuts!

https://beta.doodle.com/poll/yzcrquv36v5gaqm5

Un cop acabada la part esportiva de la jornada, repartirem gelats per a tothom, gentilesa de FARGGI-MENORQUINA. Després ens prepararem per a les actuacions de les activitats extraescolars i tot seguit per al sopar, que començarà a les 21h.

Les actuacions de les activitats extraescolars començaran a les 19.30h, a excepció de la de Ballet, que es realitzarà tot just a l’inici de la jornada, a les 17.30h. I, com sempre, després de sopar ballarem fins a ben entrada la nit!

Esperem us agradi el que hem preparat. Recordeu que necessitem la vostra col·laboració, aizí que animeu-vos!

Publicat a Festa Fi de Curs Etiquetat amb: , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*