Inscripcions obertes per al taller ‘Connecta amb els teus fills’

connecta.jpg_164881114

Per segon any, l’AMPA organitza el taller ‘Connecta amb els teus fills’, adreçat a pares i mares amb fills d’entre 6 i 16 anys. La iniciativa té per objectius desfer-se de creences errònies a l’entorn del consum de drogues, potenciar les competències parentals positives i prevenir les conductes de risc relacionades amb el consum de substàncies.

El taller es desenvoluparà en dues sessions, els divendres 20 i 27 de gener, de 16.45 a 18.45 hores, amb un programa que ofereix un conjunt d’eines educatives per resoldre els dubtes i les inseguretats que es tenen al voltant de la important tasca de connectar amb els fills per educar-los i conviure-hi. Podeu trobar-hi més informació aquí.

L’activitat és oberta i gratuïta. Per tal de participar-hi cal fer la inscripció prèvia a través del següent formulari (clica per accedir-hi). El nombre de places disponibles és de trenta.

El taller es realitza amb el suport de la Subdirecció General de Drogodependències de l’Agència de Salut Pública de Catalunya. L’AMPA oferirà un servei gratuït de canguratge per a les famílies participants que ho requereixin.

Publicat a Formació de pares Etiquetat amb: , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*