Campanya de recollida i reutilització de xandalls

recollida de xandalls

Des de l’AMPA de l’Escola Montbui hem iniciat una campanya de recollida de xandalls del tipus oficial de l’escola. La idea és que les famílies que ja no els utilitzen (perquè, per exemple, ha quedat petit) els donin perquè puguin ser reutilitzats per altres alumnes que els necessitin. Tot i que el xandall no és obligatori sí és recomanable, i creiem que és una bona iniciativa fer possible que aquelles famílies que els agradaria tenir-lo però els suposa una despesa important puguin beneficiar-se d’aquesta acció solidària.

Per aquest motiu s’ha habilitat un espai a l’entrada de l’escola on poder dipositar els xandalls que ja no s’utilitzen (jaqueta, pantaló o samarreta). La campanya de recollida finalitza aquest divendres, 28 d’octubre. Les famílies interessades a rebre un xandall poden enviar un correu electrònic a l’AMPA per sol·licitar-lo (ampamontbui@gmail.com), tot indicant el nom del nen i la talla que necessita o, en el seu defecte, el curs de qui ha de rebre el xandall. Les famílies que no disposin d’email poden fer-ho deixant un paper amb les dades necessàries a la bústia de l’AMPA o bé trucant al telèfon de l’AMPA (605604931). La data límit per fer aquesta sol·licitud serà el 28 d’octubre.

En cas que la demanda superi l’oferta de xandalls rebuts, a partir de la setmana del 31 d’octubre es farà un sorteig, que determinarà els beneficiaris, i la posterior entrega de la roba recollida a les famílies que han sol·licitat rebre xandall.

Publicat a Notícies i comunicats generals Etiquetat amb: , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*