Summer Camp Montbui: un casalet ple de somriures

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

El Summer Camp Montbui ha estat un gran èxit, sobretot de somriures. L’AMPA va plantejar la possibilitat d’aprofitar el casalet d’estiu per què els alumnes que hi assistissin puguessin practicar l’anglès en un entorn lúdic, i la valoració final ha estat més que positiva. Les dues setmanes que ha durat l’experiència han estat plenes d’activitats lúdico-educatives: dia de la bicicleta, unes olimpiades, tallers de cuina i de maquillatge, exhibicions de màgia i de diables, dibuix i pintura, festa de l’aigua i un festival de colors per cloure el casal.

En total, un centenar de nens i nenes que han gaudit d’allò més, com podeu comprovar en el recull fotogràfic.

Bon estiu!

Publicat a Casalet d'estiu Etiquetat amb: , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*