Música, ball i somriures a la festa de fi de curs 2016

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

La festa de fi de curs, com cada any, ha estat tot un èxit de participació. Un moment molt especial sobretot per a l’alumnat de sisè i les seves famílies. És el seu comiat de l’escola i el punt de partida a noves experiències educatives i vitals. Ahir ho vam celebrar tots plegats amb el tradicional sopar a l’aire lliure i amb les activitats prèvies, que van animar molt la tarda.

Malgrat que les previsions meteorològiques ens feien pensar que hauríem de traslladar la festa als espais coberts de l’escola, finalment els núvols ens van donar treva i vam gaudir d’un temps ben assolellat. Ho vam passar molt bé amb la música, els jocs i el bon humor dels Sol i fa plou i amb l’exhibició dels nens i nenes que han participat enguany a les extraescolars de dansa, ball i hip hop.

Qui va voler es va poder disfressar i fer-se fotos amb els originals photocalls preparats per la comissió de mares i pares organitzadora de la festa, o informar-se a les paradetes de la minifira d’extraescolars del curs vinent.

Quan va marxar el sol el fred va fer acte de presència, però el sopar i, sobretot, la festa discotequera posterior, ens va fer entrar en calor.

S’acaba el curs 2015-2016. Des de l’AMPA ja treballem en la preparació del pròxim i aprofitem el moment per desitjar-vos…

Bones vacances!

Publicat a Festa Fi de Curs Etiquetat amb: , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*