Obertes les inscripcions per al Casalet d’estiu ‘Summer Camp Montbui’

Casalet estiu 2015 - Escola Montbui

Imatge del Casalet d’estiu 2015.

El casalet d’estiu és un projecte que impulsa cada any l’AMPA Montbui durant els dies de jornada intensiva, per transformar l’escola en un espai lúdic diferent a l’habitual. Enguany el període de jornada intensiva comprèn des de dilluns 6 de juny fins al dimarts 21 de juny. El casalet d’estiu, per tant, es desenvoluparà durant aquests 12 dies en horari de 15 a 17h.

Els infants realitzaran un bon grapat d’activitats a l’aire lliure, que giraran a l’entorn de diferents temàtiques. En aquesta edició el fil conductor serà l’anglès, de manera que l’hem batejat com a Summer Camp Montbui. L’objectiu principal serà que cada dia gaudeixin d’experiències divertides i diferents, sense adonar-se que ho fan en anglès! Els monitors faran especial èmfasi en les estones de rutina, ja que la quotidianitat i la repetició són les bases per consolidar les estructures gramaticals i el vocabulari. No serà necessari que els infants tinguin un gran nivell d’anglès ja que es respectarà el ritme de cada un.

Hi haurà representacions, actuacions, activitats lúdiques i educatives que, de ben segur, captaran l’interès de tots els nens i nenes. L’objectiu, com sempre, és que els participants aprenguin divertint-se, mitjançant jocs tradicionals, cançons, gimcanes, jocs d’aigua, dinàmiques de grup, etc.

El casalet té un preu de 35 euros per al primer germà, de 30 euros per infant a partir de la segona inscripció i per a tots els inscrits de famílies nombroses o monoparentals.

El període d’inscripció s’obre aquest divendres, 6 de maig, i durarà fins al dilluns 16 de maig, a través del següent enllaç: https://www.ampamontbui.cat/gestions/inscripcions/

Les instruccions de pagament es rebran un cop feta la inscripció.

Publicat a Casalet d'estiu, Notícies i comunicats generals Etiquetat amb: , ,
2 comments on “Obertes les inscripcions per al Casalet d’estiu ‘Summer Camp Montbui’
 1. Camelia ha dit:

  Buenas tardes!!aun se puede apuntar para el casalet?

  • benjamin ha dit:

   Hola, Camelia. Como se explica en el texto, el casalet se desarrolló entre el 6 y el 21 de junio, las dos últimas semanas de clases. Gracias por tu interés.
   Saludos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*