L’AMPA de l’escola Montbui inverteix en la millora de les instal·lacions

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Una de les tasques que duu a terme l’AMPA és invertir en millores en les instal·lacions i l’equipament de l’escola, que contribueixin a fer més agradable i profitosa l’estada dels nostres fills i redundin en una millora de la qualitat de l’ensenyament.

Aquestes inversions, tenint en compte la restricció en la manca d’aportacions per part de les administracions públiques que les escoles públiques en general patim en els darrers anys, d’altra manera no es farien.

Així, a proposta de la direcció de l’escola, enguany hem aportat prop de 10.000 euros distribuïts en tres actuacions que han significat una millora molt important per a les sis aules d’educació infantil. Hem insonoritzat tant els sostres com les parets i s’hi ha instal·lat un sistema de seguretat a totes les portes per evitar que els nens corrin el perill d’enganxar-s’hi els dits.

En cursos anteriors s’han vingut desenvolupat actuacions en el mateix sentit, com la dotació de pissarres digitals, l’equipament de la sala d’actes per dur a terme l’activitat de teatre, i l’ampliació del fons de la biblioteca, servei que també gestionem des de l’AMPA.

Publicat a Notícies i comunicats generals Etiquetat amb: , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*