Extraescolars 2015-2016 (I): xinès i anglès amb un mètode modern conformen l’oferta d’idiomes

capcalera_74210_extraescolars

L’1 d’octubre comencen les activitats extraescolars. Des de l’AMPA de l’Escola Montbui hem procurat oferir un ventall d’opcions divers, amb propostes innovadores i intentant millorar les que ja es feien en cursos anteriors. Us les anirem presentant mitjançant diverses entrades en el bloc.

Comencem amb els idiomes. Enguany, a més d’anglès per a tots els cursos, oferim la possibilitat d’estudiar xinès als alumnes de cicle mitjà i superior (de 3er a 6è).

Les classes les impartirà Novacadèmia (www.novacadèmia.cat), autoritzada i certificada pel Cambridge English Language Asessment com a Centre Formador d’alumnes per als Exàmens Oficials de la Cambridge University.

Pel que fa a l’anglès, fa servir una metodologia d’aprenentatge moderna i eficient, sense llibres, amb l’objectiu que els infants aprenguin d’una manera divertida. Els alumnes d’infantil treballaran amb material àudiovisual, jocs i cançons, mentre que amb els de primària es fomentarà fer un ús natural de la llengua. A més, hi haurà hores de tutoria, informes i material extra disponible a internet per què les famílies que ho vulguin puguin treballar-lo a casa.

L’extraescolar de xinès és una novetat que, a més d’oferir l’oportunitat de familiaritzar-se amb la llengua més parlada al món, permetrà estimular les habilitats dels alumnes en aspectes tan importants per a l’estudi com són la memòria, la concentració i la disciplina. La metodologia emprada, avançant a poc a poc, garanteix un aprenentatge sòlid.

Les classes d’idiomes seran un cop per setmana, de 16.30 a 17.45h. El preu de l’anglès és de 27€/mes o 72€ si es fa pagament trimestral (estalvi de 9€). El de xinès és de 30€/mes o 80€ en pagament trimestral (estalvi de 10€).

Si voleu rebre informació directament dels professionals de Novacadèmia, el proper dimecres, 9 de setembre, disposaran d’un espai al vestíbul de l’escola, coincidint amb la jornada de recollida dels llibres, i les reunions de canvi de cicle. Els trobareu allà de 10 a 13 i de 16 a 21h. També hi seran el dia 10, d’11 a 12.30h, coincidint amb la jornada de benvinguda a les noves famílies; i els dies 17 i 24, de 16.30 a 17.30h.

Publicat a Extraescolars Etiquetat amb: , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*