Punt i final al curs 2014-2015 amb una festa multitudinària

Dissabte vam acomiadar el curs 2014-2015 amb una nova festa multitudinària, en què, com sempre, les famílies de l’Escola Montbui vam demostrar les ganes de passar-ho bé en un ambient molt distès. Els més petits van gaudir del circuit de jocs muntat per Animus, tots vam refrescar-nos amb els gelats que va aportar gratuïtament Kalisse Menorquina i vam aplaudir les coreografies dels alumnes de les extraescolars de dansa i de hip hop. Com cada any, el punt àlgid de la festa va ser el sopar al pati i l’animació posterior.

Des de la Junta de l’AMPA us volem agrair la col·laboració per fer de la jornada tot un èxit de participació i civisme, el punt final ideal per a un altre any escolar. Aquí teniu una galeria fotogràfica amb alguns moments de la festa.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Publicat a Festa Fi de Curs Etiquetat amb: , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*