Tancament d’una línia de P3: Ple de l’Ajuntament del passat 23 de desembre

Durant el Ple de l’Ajuntament del passat 23 de desembre es va tractar el tema del tancament d’una línia de P3 a Caldes de Montbui, on un gran nombre de mestres i families de les escoles El Farell i Montbui van assistir i intervenir per preguntar al Sr. Alcalde. Es pot escoltar el Ple en el següent enllaç (el tema del tancament de P3 comença a partir del minut 01:12:00 aproximadament.

Si encara no coneixes quina és la situació actual, pots consultar el manifest “Què passa amb l’educació a Caldes?” realitzat conjuntament per les escoles El Farell i Montbui i donar el teu suport signant el manifest.

 

 

Publicat a Notícies i comunicats generals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*