QUÈ ÉS EL MEMORIAL ROSARIO SÁNCHEZ?

Cada any l’Associació de Futbol Sala de Caldes de Montbui organitza el torneig de futbol sala “Memorial Rosario Sánchez”, en el qual hi participen més de 600 infants de la població. Hi poden participar els nens i nenes de 1r. a 6è. de primària en equips masculins o femenins amb un mínim de 8 jugadors per equip. Aquesta trobada multitudinària té l’ objectiu de fomentar valors com l’esportivitat, la companyonia, l’esforç i el joc net.

Des de l’ AMPA comencem a muntar els equips dels diferents nivells durant l’abril i coordinem les hores i dies d’ entrenament tenint en compte la disponibilitat de pistes i d’ entrenadors per fer els entrenaments durant el mes de maig.

Si ets ex-alumne de l’escola i vols fer d’entrenador envia’ns un mail a l’apartat de CONTACTAR.

Vols compartir les teves fotos amb nosaltres? Envia-nos-les a l’apartat de CONTACTAR.

Publicat a Memorial Rosario Sánchez Etiquetat amb:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*