INVERSIONS A L’ESCOLA

L’ AMPA SOM TOTS

L’ AMPA de l’ Escola Montbui gestiona, entre d’altres, el GISD, les activitats extraescolars, la biblioteca, l’acollida al matí, el teatre al cicle superior, la festa fi de curs…i a més fa aportacions econòmiques a l’escola.

Les aportacions d’aquest curs 2013-2014 han estat diverses, aprovades en l’Assemblea General de l’AMPA, amb presssupost en mà i consensuades amb l’equip directiu segons les necessitats de l’escola dels nostres fills i filles.

Com ja s’està fent des d’uns anys, l’elaboració i col·locació de cortines ignífugues, enguany a les aules de primer i segon de primària.

La incorporació d’una PDI (pissarra digital interactiva) a l’aula de P5, i que en ocasions també utilitzen els infants de P3 i P4.

Properament es renovaran les torres dels ordinadors de les aules del cicle mitjà i cicle superior per a un millor funcionament de les PDI.

Una part del pressupost de l’AMPA ha estat destinat a la compra de llibres nous per a la biblioteca Delfí Dalmau de l’escola.

Aquestes inversions han sigut possibles gràcies a les aportacions de les famílies i a diferents subvencions que es rep com a AMPA, des de l’Ajuntament i per estar dins del Pla Català de l’Esport.

Aprofitem l’avinentesa per fer-vos saber que per dur a terme algunes tasques internes de l’AMPA (gestions administratives, reunions amb direcció, compra de material, organització d’extraescolars, etc.) és necessària la col·laboració de pares i mares de l’escola d’una manera desinteressada, així com l’aportació de noves idees per tirar endavant junts i recolzar el projecte de l’escola.

AMPA ESCOLA MONTBUI

MAIG 2014

 

HISTÒRIC

Cada any l’AMPA dedica vàries partides pressupostàries a millorar i/o dotar l’escola de nous equipaments.

Durant el cursos 2010-11 i 2011-12 hem comprat cortines per algunes aules on el sol és molt fort i molesta als nens durant la classe. També hem aportat finançament al projecte de remodelació del pati d’ Educació Infantil. Fins ara, hem posat un sorral, hem millorat les estructures de joc existents i s’han posat de noves, i també es preveu posar jardineres entre altres coses.

Durant el curs 2009-2010, l’ AMPA va dotar l’escola de pissarres PDI (pantalles digitals interactives) i els seus ordinadors corresponents. Entenem que aquestes pantalles suposen una eina necessària per la nova era digital en què creixen els nostres fills. Amb les pantalles que va aportar la Generalitat i les aportades per l’AMPA hem aconseguit que totes les aules d’ Educació Primària gaudeixin d’aquesta nova tecnologia. A Educació Infantil totes les classes comparteixen una pissarra digital que està ubicada a l’aula de reforç.

En anys anteriors hem comprat ordinadors, un equip de so per la sala polivalent, hem fet millores a l’escenari (cortines i estructura), hem posat tendals al pati d’educació infantil, hem comprat una estructura de joc per al pati de terra, hem dotat la biblioteca de mobiliari per als llibres, hem comprat cistelles de bàsquet i porteries de futbol per a les dues pistes, hem participat en la instal·lació d’equips, etc.

Publicat a Inversions a l'Escola Etiquetat amb:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*