Accions previstes per rebutjar el projecte de llei del ministre Wert

Com a membres de Somescola.cat i del MUCE (Marc Unitari de la Comunitat Educativa), la FaPaC us anima a tots els pares i mares a participar en la manifestació prevista pel proper dijous amb dos objectius clars: mostrar el nostre rebuig a l’avantprojecte de la LOMCE proposat pel ministre Wert, i també mostrar el nostre suport i defensar al model d’escola catalana. A més, les accions també serviran per reivindicar una educació pública de qualitat i amb recursos suficients.

> Dijous, 13 de desembre, hi ha convocada a tot l’Estat una jornada de lluita de l’ensenyament en defensa de l’educació pública i contra la LOMCE i les retallades. A Barcelona, les entitats que conformen el MUCE us convoquen a participar en la Manifestació, a les 18h. de la tarda, que anirà des de Pl. Universitat / cruïlla Pelai fins a la plaça Sant Jaume.

Per millorar la qualitat educativa no és necessària una nova llei. És un pretext partidista en moments de crisi per imposar un model educatiu mercantilista, elitista i competitiu.

Publicat a Notícies i comunicats generals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*