Les escoles de Caldes s’uneixen contra les retallades

Fa uns mesos es va crear la Xarxa de Centres Educatius Públics de Caldes de Montbui, en la qual hi són representades les escoles de Caldes: EBM La Lluna, EBM El Gegant del Pi, Escola Farell, Escola Montbui, Escola Calderí i l’ INS Manolo Hugué. Els reconeixereu per les samarretes grogues.

La voluntat del grup és la d’unir esforços per tal de defensar l’escola pública de qualitat. Les retalllades en educació posen en risc aquesta qualitat. Us adjuntem un document on es recullen totes les retallades exposades en el manifest que la Xarxa va llegir en el Ple de l’Ajuntament del passat 26 d’abril.

https://docs.google.com/document/d/1yb3m0lWiwVek0ldJIHyy98HeLHIJYnQ81kSvhABOqO8/edit

La xarxa ha organitzat diverses accions com la manifestació del passat 26 d’abril fins l’Ajuntament, i en té previstes d’altres com un acte reivindicatiu a l’escola el proper 22 de maig i la propera reunió el 24 de maig a l’Escola Montbui a les 17.30. Podeu seguir l’agenda de les activitats, informacions, etc. en el web:
https://groups.google.com/a/xtec.cat/group/xarxa-centres-caldes-grup?hl=ca

També podeu inscriure-us com a membres i així rebre tota la informació via e-mail.

Esperem que hi participeu. L’educació d’infants i joves és clau per construir el futur.

Publicat a Notícies i comunicats generals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*