Cinturons en els autocars escolars

Donat que aquest tema ha generat molts dubtes i queixes al llarg dels anys de manera recurrent, us informem a hores d’ara com està la situació. Segons la normativa vigent, fins al 2018 no és obligatori que els autocars escolars disposin de cinturons de seguretat per als trajectes urbans. En canvi sí n’han de disposar per als trajectes extraurbans, o sigui fora del poble.
L’ empresa Sagalès, que fa els transports escolars de retorn de la piscina, normalment vé amb autocars amb cinturó. En alguns casos puntuals no ha estat així, i tot i que no estan obligats per llei a fer-ho, des de l’escola se’ls ha demanat que tots els autocars vinguin amb cinturó.

Publicat a Notícies i comunicats generals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*