Activitats extraescolars

La gran majoria de les activitats extraescolars per al primer trimestre del curs 2015-2016 fomenten el joc com a eina educativa perquè creiem que l’aprenentatge dels nens i de les nenes es fa mitjançant el joc, la investigació i l’experimentació.

Aquest any us proposem activitats molt interessants. Hi haurà robòtica, proposem aprendre a jugar escacs i a parlar xinès. L’extraescolar d’anglès serà, a partir d’aquest nou curs, d’una classe a la setmana enlloc de les dues que es feien fins ara, i ho farem amb l’escola Novacadèmia de Caldes. A més a més, seguim amb la possibilitat d’oferir sensibilització musical a càrrec de l’Escola Municipal de Música Joan Valls per als infants de P4 i P5 i com sempre, podreu seguir gaudint de les extraescolars que any rere any han demostrat que són interessants per als vostres fills.

Per tal de facilitar les gestions de les famílies i de la mateixa AMPA, aquest any us demanarem que feu els ingressos trimestrals mitjançant compte bancari. Us ho detallem en el full d’inscripció.

Pots consultar el ventall de possibilitats aquí.

També disposeu dels fulls d’inscripció per a música, anglès/xinès, i robòtica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*