‘Som Escola Pública’ es presenta amb una xerrada adreçada a les famílies que han de triar centre

Cartell Som Escola Pública

La Plataforma Som Escola Pública, impulsada per les AMPA d’El Calderí, El Farell i Montbui, es presentarà en societat amb una xerrada-tertúlia adreçada especialment a les famílies que han d’escolaritzar els seus fills en els propers cursos. Serà el dijous 17 de març, a partir de les 20.30 hores, a la Sala de Cuines de Can Rius.

L’acte comptarà amb la participació de dues famílies de cada escola, que explicaran la seva experiència, i del vocal de la junta de la FaPaC, Òscar Montes, qui exposarà els motius pels quals cal defensar el patrimoni col·lectiu que representa l’escola pública.

A partir de l’amenaça de tancament de línies de P3, les AMPA han iniciat un camí de col·laboració per tirar endavant iniciatives conjuntes que posin de relleu l’èxit dels tres projectes educatius i la necessitat de protegir-los i reforçar-los.

S’han creat diverses comissions de treball, en què, entre altres coses, s’ha definit una estratègia de comunicació (s’ha dissenyat una imatge corporativa i un díptic en què s’expliquen la motivació i els objectius de la plataforma) i les primeres accions a dur a terme.

La xerrada-tertúlia del dia 17, amb el lema ‘Comença l’aventura de l’escola! Una visió des de les famílies’, pretén oferir als calderins que s’enfronten a una decisió tan important com la de triar escola per als seus fills, el punt de vista dels qui ja han passat per aquest moment i s’han decidit per algun dels tres centres públics del municipi.

Les famílies convidades parlaran del primer contacte amb la dinàmica escolar i l’adaptació dels infants; de la relació amb l’escola en el dia a dia; de com perceben el procés d’aprenentatge; de la participació de les famílies com a comunitat educativa; i dels serveis i activitats amb què compta el centre fora de l’horari lectiu.

Després de l’exposició dels ponents, s’obrirà un debat amb els assistents, en què tindran l’oportunitat de plantejar dubtes, inquietuds i tot allò que considerin interessant.

Clica per accedir al díptic en pdf.

Clica per accedir al díptic en pdf.

Publicat a Notícies i comunicats generals Etiquetat amb: , , , , ,
0 comments on “‘Som Escola Pública’ es presenta amb una xerrada adreçada a les famílies que han de triar centre
1 Pings/Retroenllaços per a "‘Som Escola Pública’ es presenta amb una xerrada adreçada a les famílies que han de triar centre"
  1. […] igual. Nosaltres no baixem els braços, així que hem creat la plataforma Som Escola Pública amb l’objectiu d’aprofitar aquests dos anys que (a priori) tenim de marge abans que la destral […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*