Informació sobre el GiSD i la quota de soci de l’AMPA

Escola Montbui

Ja fa alguns dies que les famílies de l’escola Montbui heu hagut de rebre una comunicació de l’AMPA en què s’informa sobre el procediment per fer el pagament de la quota del GiSD, que aquest proper curs és de 193 euros per alumne, als quals cal afegir 12 euros de l’assegurança escolar obligatòria.

Enguany, com que l’AMPA s’ha adherit a la Xarxa d’avantatges per a famílies nombroses i monoparentals, hem incorporat una bonificació del 15% en l’import del GiSD per a cada fill de les famílies que tinguin acreditada alguna de les dues condicions. En aquests casos, la quota és de 164 euros, més els 12 de l’assegurança.

Per poder acollir-se al GiSD i, per tant, també per poder gaudir d’aquestes bonificacions, cal ser soci de l’AMPA, de manera que abans de la recollida dels llibres, prevista per al 9 de setembre, cal haver satisfet tant els 45 euros de la quota de l’entitat com l’import corresponent al GiSD. En el següent enllaç trobareu el full explicatiu que vau haver de rebre.

Ser soci de l’AMPA és voluntari; no es pot obligar ningú a ser membre d’una associació. Ara bé, encoratgem les famílies a que ho siguin, ja que amb l’aportació de tots es poden fer activitats i oferir serveis que d’altra manera no es podrien afrontar.

Per beneficiar-se del GiSD cal ser soci i estar al corrent de tots els pagaments. Si alguna família no vol ser sòcia de l’AMPA, no pot acollir-se al GiSD. Llavors ha d’adquirir els llibres pel seu compte i pagar la quota corresponent a excursions i material de classe. Aquesta quota dels “no socis” depèn del curs, ja que a cada un hi ha una despesa diferent.

És evident que la quota del GiSD surt més a compte en uns cursos que en altres. És la conseqüència lògica de la socialització de despeses. Ara bé, per poder aprofitar els cursos en què la quota ens “estalvia” més diners, cal estar al corrent de pagament de tots els anteriors. Així ho estableixen els estatuts del GiSD.

Esperem que amb aquesta explicació quedin resolts els dubtes que heu plantejat algunes famílies. En tot cas, si voleu fer qualsevol consulta, podeu contactar amb la Junta de l’AMPA mitjançant les vies que trobareu en aquesta mateixa pàgina.

Bon estiu!

Publicat a Notícies i comunicats generals Etiquetat amb: , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*