Resum Assemblea Extraordinària 9 d’abril

El dia 9 d’abril de 2015 a les 19:00 es va realitzar l’Assemblea Extraordinària convocada per a tractar la renovació de càrrecs dins de la Junta directiva de l’AMPA.

L’Assemblea es va iniciar amb una presentació explicant les tasques que duu a terme l’AMPA, així com l’explicació dels càrrecs vacants a dins de la Junta. Després d’un debat on hi van poder participar tots els assistents, es va decidir per unanimitat cobrir els càrrecs vacants temporalment fins que es convoquin eleccions, previstes pel proper mes de setembre. A més, es va constatar la necessitat de que s’incorporessin nous membres a la Junta degut a les baixes que hi ha hagut l’últim any. El resultat ha estat la incorporació de 6 nous vocals a la Junta. Com a resultat, actualment la Junta directiva consta de: Presidenta, Vicepresident, Secretària, Tresorera i 10 vocals.

En el torn obert de paraules, els pares i mares van demanar informació sobre l’AMPA, ja que actualment creuen que no els arriba suficient, i que no saben exactament en què consisteix l’AMPA i quina feina fa. Es va comentar que s’havia iniciat la remodelació de la pàgina web i canvis per a millorar l’agilitat de comunicació amb les famílies via email. També es comenta diverses vegades la possibilitat de treballar les diferents activitats per Comissions de treball, ja que hi ha pares que, tot i no voler ser part de la Junta, sí que poden ajudar puntualment a alguna comissió.

Finalment, es comunica que s’ha decidit que les reunions de la Junta es faran el primer dijous de cada mes a les 19:00. Malgrat això, es va convocar una reunió extraordinària de Junta pel dimarts 14 d’abril a les 19:00 per a tractar temes pendents.

Publicat a Notícies i comunicats generals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*