CARNESTOLTES 2013, PARC D’ATRACCIONS

Un parc d’atraccions va ser el tema escollit aquest any per la comparsa de l’escola. Novament, hi ha hagut molta imaginació i traça per fer les diferents disfresses: autos de xoc, tasses, cavallets, una muntanya russa, una nòria i un castell del terror.
Com en els darrers anys, hem guanyat el premi especial de 290 euros a la rua de Caldes. I aquest any també hem guanyat el premi a la comparsa més original i creativa a la rua de Granollers. L’ enhorabona a tots els participants.

P.D. Si voleu que pengem les vostres fotos a la web, feu-nos-les arribar al mail de l’ampa: ampamontbui@gmail.com o bé a l’apartat de contactar.

Publicat a Notícies i comunicats generals, Rua de Carnestoltes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*