La Fapac demana fedataris per la recollida de signatures a favor de la ILP

Com sabeu, des de la FaPaC s’ha promogut una Iniciativa Legislativa Popular (ILP) per garantir la igualtat d’oportunitats en el sistema educatiu català, de manera que tots els infants tinguin les mateixes oportunitats, vagin a un centre públic o concertat. (Vegeu notícies anteriors). Aquesta ILP vol modificar la Llei d’Educació de Catalunya (LEC) per garantir que tots els centres educatius sufragats amb fons públics ofereixin les mateixes condicions d’escolarització i, per tant, realitzin la 6a. hora.

El procés de recollida de signatures començarà a finals del mes de gener. Ara és el moment d’aconseguir fedataris/es com a primer pas d’aquest procés. Us mantindrem informats de totes les novetats al respecte.

A partir de finals de gener haurem de recollir més de 50.000 signatures que donin suport a la ILP. Junts hem d’aconseguir tirar endavant aquesta iniciativa per defensar l’escola pública de qualitat i per a tothom que tots i totes volem.
Cal que ens mobilitzem!!

Fes-te fedatari
El primer pas, que té una gran importància, és disposar de fedataris/es, que són les persones que donen fe sobre les signatures recollides.
Ja en tenim prop de 200 fedataris/es, però necessitem més. Quants més siguem arreu del territori més fàcilment aconseguirem el nostre objectiu.
Registreu-vos en el formulari d’inscripció de la nostra web: http://www.fapac.cat/registre-fedatari

Us adjuntem un díptic explicatiu del què significa la ILP i del que suposa ser fedatari/a.

Us preguem que en feu la màxima difusió entre els vostres contactes, comunitat educativa, xarxes socials, etc.

Gràcies a tots i totes.

Endavant! Defensem una escola per a tothom!!

Attachment: Díptic ILP (144.12 kb)
Publicat a Notícies i comunicats generals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*