CANVI DE LA QUOTA D’ EDUCACIÓ INFANTIL

Aquest curs 2011-12 l’horari escolar ha quedat reduït. Per tant, es deixa d’ oferir l’extraescolar de 12 a 13h que veníem fent fins ara en Educació Infantil. En reduir les despeses dels monitors, també reduïm la quota de l’AMPA: enlloc de les 4 quotes de 30 euros a l’any, passarem a 1 única quota de 45 euros a l’any que es cobrarà al desembre. De manera que la quota de l’AMPA queda unificada per Educació Primària i Educació Infantil.

Ens sap molt greu deixar de comptar amb les monitores que hem tingut. Des d’aquí els volem agrair un cop més el seu treball i la il·lusió que han mostrat cada dia. Gràcies Montse, Tere, Montse, Carme, Maria i Elisenda.

Publicat a Notícies i comunicats generals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*