ACOLLIDA: ARA TAMBÉ AL MIGDIA

Aquest curs 2011-12 oferim acollida també al migdia. Es tracta de mitja hora: de 12.30 a 13h per a aquells nens/nenes que no es queden a menjador i els seus pares no poden venir a buscar-los fins la una. El preu és d’ 1 euro per dia, tant si és esporàdic com fixe. El funcionament és el mateix que per l’acollida matinal de 8 a 9h. Podeu utilitzar el servei d’acollida des del primer dia de cole, el 12 de setembre. Si utilitzeu el servei d’acollida (tant el matinal com el de migdia) de manera esporàdica li podeu pagar a la mateixa monitora el dia que aneu. Si l’utilitzeu de manera fixa, heu d’omplir el full d’autorització bancària que us entregarà la mateixa monitora del servei o bé a la secretaria de l’escola o us el podeu descarregar des d’aquí mateix a l’apartat “Servei d’acollida” dins del menú “Què oferim?”. També trobareu el Reglament del Servei d’Acollida.

Publicat a Notícies i comunicats generals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*